ΝΕΑ

Αποκλειστική χορηγία προς τον Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού Άλμα Ζωής Ν.Θεσσαλονίκη

Μια από τις θεμελιώδεις αρχές της επιχείρησης μας, είναι όχι μόνο να προσφέρουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες, αλλά να συνεισφέρουμε ενεργά και στο κοινωνικό σύνολο.

Για αυτό το λόγο, επιλέξαμε να βοηθήσουμε, με την αποκλειστική χορηγία μας, τον Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού Άλμα Ζωής Ν. Θεσσαλονίκης, να διοργανώσει Ενημερωτική Ομιλία Πρόληψης, στο Κέντρο Εκπαίδευσης & Αποκατάστασης Τυφλών Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με το ΚΕΑΤ Κέντρο Εκπαίδευσης και Αποκατάστασης Τυφλών Θεσσαλονίκης.

Στα πλαίσια της ενημερωτικής ομιλίας, διεξήχθησαν ακόμα ΔΩΡΕΑΝ Κλινικές Εξετάσεις Μαστού (Ψηλάφηση), από τον Χειρούργο Γυναικολόγο, ειδικό σε παθήσεις μαστού, κ. Κλέαρχο Δεσίρη καθώς επίσης διατέθηκαν ΔΩΡΕΑΝ Μαστογραφίες και Υπέρηχοι Μαστού.

Τέλος, κατά τη διάρκεια της ομιλίας μοιράστηκαν στους μαθητές του ΚΑΤ Θεσσαλονίκης, 20 από τα νέα έντυπα πρόληψης του Συλλόγου Άλμα Ζωής γραμμένα σε Braille.

Υποστηρίζοντας συλλόγους των οποίων οι αρχές, συμβαδίζουν με τις δικές μας, αποδεικνύουμε τη δέσμευση μας, να χρησιμοποιήσουμε τις πλατφόρμες μας για να αφήσουμε θετικό κοινωνικό αποτύπωμα.

Related Posts