ΝΕΑ

Η Pylarinos Advertising στο 4ο Wine Symposium by Amfora

Είχαμε τη μεγάλη χαρά να συμμετέχουμε με την ομάδα μας, στο 4ο wine symposium που διοργάνωσε η Amfora Divine Wines. Η έκθεση ήταν μια ευκαιρία για εμάς να παρουσιάσουμε τις υπηρεσίες δημιουργίας εταιρικής ταυτότητας, σχεδιασμού συσκευασιών προϊόντων καθώς και την προώθησή τους, στους παρευρισκόμενους εκθέτες οινοπαραγωγούς καθώς και τους επισκέπτες επαγγελματίες του κλάδου εστίασης.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, είχαμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε μοναδικές ποικιλίες κρασιών καθώς συζητήσαμε όλους τους πιθανούς τρόπους που μπορούν οι οινοπαραγωγοί να εξελίξουν τα προϊόντα τους μέσω της διαφήμισης. Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που μοιραστήκαμε τις εμπειρίες μας και απαντήσαμε στις ερωτήσεις τους, προσφέροντας εναλλακτικές προοπτικές και νέες προσεγγίσεις για να καταφέρουν να ξεχωρίσουν από τον μεγάλο ανταγωνισμό.

Είμαστε ευγνώμων που είχαμε την ευκαιρία να γνωριστούμε με ακόμα περισσότερα μέλη της κοινότητας των οινοπαραγωγών και ελπίζουμε να συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε προκειμένου να αναπτύξουμε την απήχηση των προϊόντων τους σε ακόμα μεγαλύτερο κοινό.

Αν ενδιαφέρεστε και εσείς για υπηρεσίες εταιρικής ταυτότητας, σχεδιασμού συσκευασιών προϊόντων ή προώθηση τους, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας εδώ.

Related Posts