ΝΕΑ

Όλα όσα είδαμε στην έκθεση DMEXCO 2022 στην Κολωνία!

Στις 21 και 22 Σεπτέμβριου η ομάδα μας πήρε μέρος στην μεγαλύτερη και πιο σημαντική έκθεση στην Ευρώπη για το digital marketing και την τεχνολογία, την DMEXCO.

Ήταν 2 μέρες γεμάτες νέα και εξελίξεις στο χώρο του ψηφιακού μάρκετινγκ. Παρακολουθήσαμε ομιλίες, συμμετείχαμε σε σεμινάρια και workshops από καταξιωμένους επαγγελματίες του χώρου, ήρθαμε σε επαφή με συναδέλφους, ανταλλάξαμε απόψεις και εφοδιαστήκαμε με γνώσεις και νέα εργαλεία!

Μερικά από τα highlights:

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον ενημερωθήκαμε για τις εξελίξεις σε NFT’S, METAVERSE καθώς και τις μεγάλες αλλαγές στο Snapchat, με εφαρμογές σε AR, VIRTUAL εργαλεία για την αύξηση των πωλήσεων. Παρακολουθήσαμε επίσης τον τρόπο που η CTV βελτιώνει την απόδοση των διαφημίσεων μέσα από τη χρήση AI.

Το συμπέρασμα στο οποίο καταλήγουμε έπειτα από αυτές τις 2 ημέρες είναι ένα:

Δεν πρέπει ποτέ να σταματάμε να εξελισσόμαστε! Η τεχνολογία προχωράει και οι ευκαιρίες που δημιουργούνται για τις επιχειρήσεις είναι πολλές.

Η ομάδας μας είναι εδώ για να σας ενημερώσει για όλες τις νέες εξελίξεις και να σας προτείνει τρόπους που θα σας βοηθήσουν να πάτε ένα βήμα μπροστά και να ξεχωρίσετε από τον ανταγωνισμό!

Related Posts