ΝΕΑ

Οι TOP στρατηγικές ψηφιακού μάρκετινγκ για το 2021

Είναι γεγονός ότι το digital marketing και τα e-shops αποτέλεσαν σανίδα σωτηρίας για τους επιχειρηματίες που αναγκάστηκαν λόγω πανδημίας να κλείσουν τα φυσικά τους καταστήματα. Εάν είστε από τις επιχειρήσεις που δεν έχουν μπει ακόμα στον χώρο του ψηφιακού μάρκετινγκ κάντε το σήμερα! Το 2021 είναι πιθανό εάν δεν διαθέτετε ισχυρή διαδικτυακή παρουσία να χάσετε πολλούς πιθανούς πελάτες.

Σε αυτό το άρθρο θα αναφέρουμε τις κορυφαίες στρατηγικές ψηφιακού μάρκετινγκ που πρέπει να εφαρμόσετε στις επιχειρήσεις το 2021.

  • Email marketing . Από τις πιο δημοφιλείς και αποτελεσματικές στρατηγικές ψηφιακού μάρκετινγκ. Μπορείτε να αποκτήσετε μία μεγάλη λίστα συνδρομητών οι οποίοι στο μέλλον θα μετατραπούν σε πελάτες.
  • Content marketing. Το παρόν και το μέλλον του digital marketing. Δείτε εδώ σχετικό άρθρο : http://bit.ly/contentmarketing-pylarinosadv
  • Social media marketing. Είναι ένας τέλειος τρόπος να αποκτήσετε followers και να επικοινωνήσετε σε αυτούς όλα όσα θέλετε.
  • SEO. Σας βοηθάει να αντιληφθείτε τί ψάχνουν οι χρήστες στο google. Με τις σωστές λέξεις κλειδιά μπορείτε να οδηγήσετε τον χρήστη στη δική σας ιστοσελίδα.
  • Pay Per Click Advertising . Προβάλλετε διαφημίσεις στο Facebook, στη Google και στο Instagram και πληρώνετε ένα τέλος για κάθε χρήστη που κάνει κλικ στις διαφημίσεις. Το κλειδί της επιτυχίας είναι η στόχευση του σωστού κοινού με το σωστό περιεχόμενο την κατάλληλη στιγμή.
  • Affiliate Marketing. Προωθώντας προϊόντα ή υπηρεσίες μίας άλλης εταιρίας κερδίζετε προμήθεια για κάθε πώληση που πραγματοποιείται. Μπορείτε να προωθήσετε τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες μέσω της δικής σας σελίδας, social media, email κτλ. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να έρθετε σε επαφή με την εταιρία που επιθυμείτε να συνεργαστείτε.
  • Influencer Marketing. Είναι ένα ισχυρό εργαλείο καθώς οι περισσότεροι influencers έχουν ένα εξιδεικευμένο κοινό το οποίο τις περισσότερες φορές μπαίνει στη διαδικασία να αγοράσει τα προϊόντα που προτείνει ο influencer.

Το διαδίκτυο προσφέρει ατελείωτες ευκαιρίες για τις επιχειρήσεις. Υπάρχουν πολλές διαθέσιμες στρατηγικές ψηφιακού μάρκετινγκ που μπορούν να σας βοηθήσουν να προσεγγίσετε πολλούς πελάτες. Ακόμη να τις ανακαλύψετε;

Επικοινωνήστε μαζί μας!

Γράφει η Ελένη Καλλιτσουνάκη

Client support & digital marketing

Related Posts