ΝΕΑ

Όλα όσα έγιναν στην Anuga 2023

Ήταν χαρά μας που και φέτος επισκεφθήκαμε την Παγκόσμια Έκθεση τροφίμων Anuga, η οποία έλαβε μέρος στην Κολονία από τις 7 εως τις 11 Οκτωβρίου.

Στις ημέρες που περάσαμε στην έκθεση είχαμε την ευκαιρία να μάθουμε όλες τις νέες τάσεις στη Βιομηχανία των τροφίμων από τα ρηξικέλευθα προϊόντα που φροντίζουν για το ευ ζην μας, μέχρι και την χρήση των υλικών που χρησιμοποιούνται για την δημιουργία των συσκευασιών. 

Βασικοί πυλώνες της έκθεσης, που συναντήσαμε στα περίπτερα που επισκεφθήκαμε ήταν, η υιοθέτηση καινοτόμων τεχνικών, οι ενέργειες για μία βιώσιμη ανάπτυξη και η προσπάθεια για περισσότερη ιχνηλασιμότητα. 

Τέλος, όσο είμασταν στην έκθεση είχαμε και την χαρά να συναντηθούμε με ελληνικές εταιρείες, που κάνουν αξιόλογες προσπάθειες στα πολύ δύσκολα νερά του Παγκόσμιου ανταγωνισμού, καθώς και συνεργάτες μας, όπως ήταν η Ζωή Σαράντη από τον όμιλο Ελληνικά Γαλακτοκομεία.

Και η φετινή μας εμπειρία στην Παγκόσμια Έκθεση τροφίμων μας ενέπνευσε και μας έδωσε ιδέες τις οποίες ανυπομονούμε να μεταβιβάσουμε στους συνεργάτες μας.

Related Posts