ΝΕΑ

Όλα όσα έγιναν στην Ambiente 2024

Ήταν χαρά μας που φέτος επισκεφθήκαμε μαζί με τον βασικό πελάτη μας Δ.Μασούτη και τα στελέχη της, την Παγκόσμια Έκθεση Ambiente, η οποία έλαβε μέρος στην Φρανκφούρτη από τις 26 εως τις 30 Ιανουαρίου.

Βασικοί πυλώνες της έκθεσης ήταν, η υιοθέτηση καινοτόμων και αειφόρων τεχνικών και η παρουσίαση ρηξικέλευθων και μοντέρνων προϊόντων, που μπορούν να ενισχύσουν την ποιότητα ζωής μας, είτε στο κομμάτι της στέγασης, είτε στο εργασιακό κομμάτι.

Στις ημέρες που περάσαμε στην έκθεση είχαμε την ευκαιρία να μάθουμε όλες τις νέες τάσεις στο merchandising και designing και να ανταλλάξουμε απόψεις και ιδέες μαζί με τους πελάτες μας Μασούτης, MSA decoration, Domus Homus και Eurolamp.

Όσο είμασταν στην έκθεση είχαμε και την χαρά να έρθουμε σε επαφή με πολλούς εκθέτες, να βιώσουμε κάποια εντυπωσιακά περίπτερα και να εμπνευστούμε από τις σχεδιαστικές προσεγγίσεις των προϊόντων τους και τους τρόπους προώθησής τους.

Η φετινή μας εμπειρία στην Ambiente μας ενέπνευσε και μας έδωσε ιδέες τις οποίες ανυπομονούμε να εφαρμόσουμε. 

Ευχαριστούμε πολύ όλους τους συνεργάτες μας που παρευρέθηκαν στην έκθεση και κυρίως την ομάδα του Μασούτη για τη στήριξη.

Related Posts