ΝΕΑ

Pylarinos Advertising goes to ECDM EXPO 2023!

Είναι χαρά μας να σας ανακοινώσουμε την συμμετοχή της Pylarinos Advertising στο μεγαλύτερο συνέδριο για E- Commerce και Digital Marketing στην νοτιοανατολική Ευρώπη στις 23 & 24 Σεπτεμβρίου στο Μέγαρο του Ζαππείο.

Με την συμμετοχή μας στο συνέδριο θα έχουμε την χαρά να μάθουμε όλες τις νεότερες εξελίξεις στο χώρο του εμπορίου και του ψηφιακού μάρκετινγκ, αλλά και να ανταλλάξουμε γνώσεις και απόψεις με τους υπόλοιπους εκθέτες και συμμετέχοντες.

Θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά στο περίπτερο μας D20B, όπου σας έχουμε ετοιμάσει κάποιες εκπλήξεις, και να σας δείξουμε πως με ένα 360° digital marketing plan θα είστε πάντα κερδισμένος.

Τι είναι ένα 360° digital marketing plan αναρωτιέστε;

Με λίγα λόγια, 360° digital marketing plan είναι μια ολιστική προσέγγιση της ανάγκης μια επιχείρησης για προβολή στο διαδίκτυο. Όλες οι ενέργειες προγραμματίζονται εξαρχής και είναι προσαρμοσμένες στις ιδιαίτερες απαιτήσεις της κάθε επιχείρησης. Με αυτόν τον τρόπο κάθε ενέργεια έχει ουσιαστικά αποτελέσματα και το διαφημιστικό μπάτζετ αξιοποιείται με τον καλύτερο τρόπο.

Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα επισκεφθείτε το περίπτερο μας στις 23 & 24 Σεπτεμβρίου. Απλά ακολουθήστε την μυρωδιά του ποπ κορν και θα μας βρείτε.

Κλείστε το δωρεάν εισιτήριο σας εδώ

Related Posts