ΝΕΑ

Στοχεύστε στις διεθνείς αγορές με τη βοήθεια του Digital Marketing

insurance 1024x682

Η διεύρυνση του πελατολογίου και οι αγορές εκτός Ελλάδος στα χρόνια της κρίσης αποτελούν σανίδα σωτηρίας για πολλές Ελληνικές επιχειρήσεις. Και αν πριν πολλά χρόνια η προσέγγιση νέων πελατών με έδρα το εξωτερικό ήταν μια πολύπλοκη διαδικασία που σε πολλές περιπτώσεις απαιτούσε μέχρι και το άνοιγμα υποκαταστήματος προτού καν γίνει η πρώτη επαφή με τους υποψήφιους δυνητικούς πελάτες πλέον τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά και αυτό σε μεγάλο βαθμό οφείλεται στο διαδίκτυο και το digital marketing .

Το διαδίκτυο αποτελεί το ιδανικό περιβάλλον ακόμη και για μικρομεσαίες επιχειρήσεις να προβάλλουν σχεδόν επί ίσους όρους με τους «μεγάλους» τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους. Και όταν μιλάμε για ένα περιβάλλον όπου ουσιαστικά σύνορα και περιορισμοί δεν υπάρχουν τότε ο καθένας μπορεί να καταλάβει την δυναμική που υπάρχει. Φυσικά οποιαδήποτε κίνηση προς αυτή την κατεύθυνση αν δεν γίνει στοχευόμενα και με σωστό προγραμματισμό αποκλείεται να έχει τα επιθυμητά αποτελέσματα. Για αυτό ακριβώς τον λόγο το digital marketing έχει αναδειχθεί στην εποχή μας σε «επιστήμη» όπου οι επιχειρήσεις με μεγάλη ευκολία επενδύουν διαρκώς πάνω σε αυτή.

Το πολυγλωσσικό περιβάλλον μιας ιστοσελίδας ή μιας εφαρμογής αποτελεί την βασική προϋπόθεση ενώ οι τεχνικές SEO (Search Engines Optimization) είναι το πρώτο βήμα προς την σωστή κατεύθυνση. Η συνέχεια περιλαμβάνει από email campaigns, social Media Campaigns μέχρι διαφημιστικές καμπάνιες μέσω του δικτύου της Google, δίκτυα συνεργατών του εξωτερικού(affiliate marketing) αλλά και διεθνή marketplaces όπως είναι το Amazon, το Ebay και το Alibaba.

Στην Pylarinos Advertising έχουμε την τεχνογνωσία και την εμπειρία για να οργανώσουμε τη Digital Campaign της εταιρίας σας και να ανοίξουμε για εσάς και την επιχείρηση σας νέους δρόμους!

Κάντε το πρώτο βήμα τώρα συμπληρώνοντας την φόρμα που θα βρείτε εδώ.

facebook 3225 social 32twitter 32pinterest 32linkedin 32

 

elot

Google certifiedOK

360

DMC Firewall is a Joomla Security extension!