ΝΕΑ

Πώς να προβάλετε την επιχείρησή σας στο internet

how to promo

Πετυχημένη θεωρείται η διαφήμιση που είναι value for money. Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο ευρύ κοινό, εφαρμόζοντας κάποιες βασικές πρακτικές, σε σχέση με την προβολή της επιχείρησης και των προϊόντων σας.

 

Landing page

Αφιερώστε μία διαδικτυακή σελίδα, η οποία θα είναι συνδεδεμένη στο site σας, μόνο για ένα προϊόν, για την καινούρια σας υπηρεσία, για μία προσφορά ή για οτιδήποτε θέλετε να επικοινωνήσετε στους πελάτες σας, αλλά και σε όλο τον κόσμο.

Google AdWords

Διαφημιστείτε στην Google μέσω των AdWords. Η μηχανή αναζήτησης χρησιμοποιεί λέξεις κλειδιά για να φτάσει όσο πιο κοντά στην αναζήτηση του κάθε χρήστη και να του εμφανίσει τα πιο σχετικά αποτελέσματα. Έτσι, χρησιμοποιώντας τα AdWords, η επιχείρησή σας εμφανίζεται στα λεγόμενα οργανικά αποτελέσματα, δηλαδή στο επάνω ή δεξί πλευρικό σημείο της σελίδας, ώστε ο χρήστης να δει την ιστοσελίδα σας σίγουρα, εύκολα και γρήγορα. 

facebook Ads

Πολύ στοχευμένα είναι και τα facebook Ads. Με κριτήρια το φύλο, την ηλικία, την πόλη, το εκπαιδευτικό επίπεδο και την οικογενειακή κατάσταση και τις προτιμήσεις των μελών της facebook κοινότητας, μπορείτε να στοχεύσετε απόλυτα στο κοινό που σας ενδιαφέρει. Τα facebook Ads εμφανίζονται μέσα στη ροή των νέων και στη δεξιά στήλη των σελίδων. Το κόστος είναι χαμηλότερο από τα Google AdWords.

Blog  & Viral περιεχόμενο

Διανθίστε τα χαρακτηριστικά των προϊόντων σας ή των υπηρεσιών σας μέσα από τα νέα της επιχείρησής σας ή μέσα από κείμενα που θα εμφανίζονται σε διάφορα forums. Οι περισσότεροι από εμάς πριν αγοράσουμε κάτι, συμβουλευόμαστε τη γνώμη ανθρώπων που εμπιστευόμαστε, αναζητούμε την εμπειρία άλλων ανθρώπων που έχουν ήδη αγοράσει ένα προϊόν ή μία υπηρεσία και κάνουμε έρευνα για το service και την after sales εξυπηρέτηση. Σε γενικές γραμμές, ό,τι ενισχύει και βελτιώνει το user experience είναι ζητούμενο για κάθε επιχείρηση.  

Επίσης το περιεχόμενο που θα δημοσιεύετε καλό είναι να είναι διαφημιστικό και να τηρεί τους κανόνες της προβολής και του SEO ώστε να παρακινεί τους χρήστες να το μοιράζονται στα blogs και στα social media κι έτσι να γίνεται viral. Μ’ αυτόν τον τρόπο, το brand σας ή το όνομα της επιχείρησής σας θα διαδίδεται στο internet και θα το αναγνωρίζουν οι χρήστες.

Χρησιμοποιήστε τα Urls παντού  

Προσθέστε τις ηλεκτρονικές διευθύνσεις (το url της ιστοσελίδας σας και κάθε μέσου κοινωνικής δικτύωσης) της επιχείρησής σας στην υπογραφή των emails σας, στις κάρτες και σε όλο το εταιρικό και διαφημιστικό σας υλικό.

Mobile responsive

Λόγω της διαδεδομένης χρήσης των smartphones, οι ιστοσελίδες επιβάλλεται να είναι responsive, καθώς και mobile και tablet friendly. Αυτό σημαίνει ότι το site πρέπει να προσαρμόζεται στις διαστάσεις των κινητών και φορητών συσκευών ώστε η προβολή τους να είναι όσο το δυνατόν βελτιστοποιημένη. Επίσης σημαντική παράμετρος που πρέπει να λάβετε υπόψιν σας είναι ότι οι φιλικές προς τα κινητά τηλέφωνα και τα tablets σελίδες έχουν καλύτερη κατάταξη στις μηχανές αναζήτησης και εμφανίζονται πιο πάνω από αυτές που δεν είναι mobile friendly.

Web design

Κάθε επιχείρηση που σέβεται τους πελάτες της, υπάρχοντες και δυνητικούς, οφείλει να έχει μία ιστοσελίδα που είναι λειτουργική, προσβάσιμη από όλες τις συσκευές και να είναι εύκολη στην πλοήγηση. Να ακολουθεί όλους τους σύγχρονους κανόνες του web design , να έχει πλούσιο και σωστά δομημένο περιεχόμενο, σύμφωνα με το Search Engine Optimazation ώστε να αυξάνεται και η επισκεψιμότητά του.

youtube

Χρησιμοποιήστε το κινητό σας ή κάντε ένα οργανωμένο γύσιμα και ανεβάστε το video στο internet. Είτε στο εταιρικό σας κανάλι στο youtube , είτε στα social media, ένα video που δείχνει για παράδειγμα ένα προϊόν σε χρήση ή έχει αστείο περιεχόμενο ή συστήνει το προσωπικό μιας επιχείρησης και πολλές άλλες ιδέες, μπορεί να συγκεντρώσει το ενδιαφέρον πολλών χρηστών.

email

Η δύναμη της λίστας είναι τεράστια. Δημιουργήστε μία βάση δεδομένων με emails , ώστε να ενημερώνετε τους κατόχους τους για κάθε νέο της επιχείρησής σας. Ένα όμορφο και εύστοχο newsletter είναι το καλύτερο όπλο που έχετε στα χέρια σας. Γραφτείτε σε μία πλατφόρμα email marketing, προσθέστε τη φόρμα εγγραφής στο site σας και είστε έτοιμοι να αρχίσετε να συλλέγετε emails .

Αν επιθυμείτε να διορθώσετε κάτι στο site σας ή να αποκτήσετε κάτι από τα παραπάνω, επικοινωνήστε μαζί μας εδώ.

facebook 3225 social 32twitter 32pinterest 32linkedin 32

 

elot

Google certifiedOK

360

Our website is protected by DMC Firewall!