ΝΕΑ

φωτο5

Γράφει η Ελένη Καλλιτσουνάκη

Client support & digital marketing

 

 

 

Στις 22 Φεβρουαρίου ξεκινάνε οι αιτήσεις των επιχειρήσεων για ένταξη στο πρόγραμμα «e-λιανικό» του ΕΣΠΑ. Στόχος του προγράμματος είναι η επιχορήγηση ΜμΕ επιχειρήσεων  για τη δημιουργία ή την αναβάθμιση ηλεκτρονικού καταστήματος με στόχο να ενισχυθούν οι επιχειρήσεις που επλήγησαν λόγω της πανδημίας.


Το πρόγραμμα θα επιδοτεί κατά 100% την αναβάθμιση ή τη δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος έως το ποσό των 5.000 ευρώ για κάθε επιχείρηση.

φωτο5Γράφει η Ελένη Καλλιτσουνάκη

Client support & digital marketing

 

 

 

Το 1996 ο Bill Gates, ο ιδρυτής της Microsoft, έγραψε σε ένα κείμενο του «Content is King».

Από τότε, στο χώρο του διαδικτυακού μάρκετινγκ ακούμε καθημερινά τη φράση ότι το περιεχόμενο είναι βασιλιάς. Με λίγα λόγια αυτό σημαίνει ότι το μυστικό της επιτυχίας για μία δημοφιλή ιστοσελίδα και social Media είναι το ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ. Και εάν αναρωτιέστε τί περιεχόμενο πρέπει να έχετε στην ιστοσελίδα σας διαβάστε προσεκτικά τα παρακάτω.

 

φωτο5

Γράφει η Ελένη Καλλιτσουνάκη

Client support & digital marketing 

 

 

Από τις πιο συχνές ερωτήσεις που ακούμε καθημερινά αφορούν την αύξηση της επισκεψιμότητας στις ιστοσελίδες. Πράγματι, όσοι περισσότεροι μπαίνουν σε ένα site αυξάνονται οι πιθανότητες για πωλήσεις. Πώς όμως θα το πετύχετε αυτό;

Πάμε να δούμε μερικές απλές πρακτικές.

φωτο5Γράφει η Ελένη Καλλιτσουνάκη 

Client Support & digital marketing

 

Είναι γεγονός ότι το digital marketing και τα e-shops αποτέλεσαν σανίδα σωτηρίας για τους επιχειρηματίες που αναγκάστηκαν λόγω πανδημίας να κλείσουν τα φυσικά τους καταστήματα. Εάν είστε από τις επιχειρήσεις που δεν έχουν μπει ακόμα στον χώρο του ψηφιακού μάρκετινγκ κάντε το σήμερα! Το 2021 είναι πιθανό εάν δεν διαθέτετε ισχυρή διαδικτυακή παρουσία να χάσετε πολλούς πιθανούς πελάτες.

Σε αυτό το άρθρο θα αναφέρουμε τις κορυφαίες στρατηγικές ψηφιακού μάρκετινγκ που πρέπει να εφαρμόσετε στις επιχειρήσεις το 2021.

φωτο5

Γράφει η Ελένη Καλλιτσουνάκη 

Client Support & digital marketing

 

Η πανδημία κατάφερε ένα μεγάλο πλήγμα στις επιχειρήσεις με αποτέλεσμα οι επιχειρηματίες να μη γνωρίζουν πως να αντιμετωπίσουν αυτή την κρίση. Παρ’ όλα αυτά όμως η ζωή έχει έναν κανόνα : Ποτέ μην τα παρατάς.

Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να εφαρμόσετε απλές τεχνικές μάρκετινγκ στις επιχειρήσεις σας που θα σας βοηθήσουν να πετύχετε στη μετά Covid εποχή.

facebook 3225 social 32twitter 32pinterest 32linkedin 32

 

elot

Google certifiedOK

360

DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd