ΝΕΑ

Πώς θα αυξήσω την επισκεψιμότητα στο site μου;

Από τις πιο συχνές ερωτήσεις που ακούμε καθημερινά αφορούν την αύξηση της επισκεψιμότητας στις ιστοσελίδες. Πράγματι, όσοι περισσότεροι μπαίνουν σε ένα site αυξάνονται οι πιθανότητες για πωλήσεις. Πώς όμως θα το πετύχετε αυτό;

Πάμε να δούμε μερικές απλές πρακτικές.

  • Διαφημιστείτε.

Η διαφήμιση στη Google και στα social media είναι ένας εξαιρετικός τρόπος να προσελκύσετε πελάτες στην ιστοσελίδα σας.

  • Προωθήστε το περιεχόμενο σας.

Το να παράγετε εξαιρετικό περιεχόμενο στη σελίδα σας είναι μία πολύ καλή πρακτική όπως έχουμε πει και σε προηγούμενο άρθρο. Δε φτάνει όμως μόνο αυτό. Το περιεχόμενο που φτιάχνετε πρέπει να το προωθείτε  στα social media έτσι ώστε το κοινό να μπορεί να το βρει.

  • Γράψτε τίτλους που να τραβούν την προσοχή του κοινού.

Είτε πουλάτε προϊόντα είτε υπηρεσίες, ένας ελκυστικός τίτλος είναι δυνατόν να τραβήξει την προσοχή του κοινού και να κερδίσετε το πολυπόθητο click.

  • Προσοχή στο OnPage SEO. Πώς θα το καταφέρετε αυτό;

Δώστε βάση στο content. Συγκεκριμένα το περιεχόμενο πρέπει να είναι εξιδεικευμένο και να εμπνέει εμπιστοσύνη. Επίσης, μέσα στην ιστοσελίδα σας μπορείτε να δημιουργείτε εσωτερικούς συνδέσμους που να παραπέμπουν σε παλιότερα links.

  • Μην παραμελείτε το email marketing.

Είναι ένα σημαντικό εργαλείο και μπορεί να οδηγήσει στην αύξηση της επισκεψιμότητας στη σελίδα σας. Εδώ μπορείτε να δείτε τα μυστικά επιτυχίας του email marketing: 

  • Βεβαιωθείτε ότι η ιστοσελίδα σας είναι γρήγορη.

Πόσες φορές σας έχει τύχει να μπείτε σε ένα site και να περιμένετε για να φορτώσει; Αυτό έχει ως αποτέλεσμα το κοινό σας να μην περιμένει και εσείς να χάσετε με αυτόν τον τρόπο έναν πελάτη.

  • Βεβαιωθείτε ότι το site σας ανταποκρίνεται στο κινητό.

Οι περισσότεροι άνθρωποι πλέον χρησιμοποιούν το κινητό για την περιήγηση στο διαδίκτυο.  Επομένως είναι πολύ σημαντικό η ιστοσελίδα σας να είναι mobile friendly.

Γράφει η Ελένη Καλλιτσουνάκη

Client support & digital marketing

Related Posts