ΝΕΑ

Όλα όσα έγιναν στην ECDM EXPO 2023

Στις 23 & 24 Σεπτεμβρίου, η ομάδα της Pylarinos Advertising βρέθηκε στο Ζάππειο Μέγαρο για να συμμετάσχει στην μεγαλύτερη έκθεση Ψηφιακού Μάρκετιγκ και Ηλεκτρονικού Εμπορίου στη Νοτιονανατολική Ευρώπη, ECDM EXPO. Οι δύο ημέρες που περάσαμε στο Ζάππειο ήταν γεμάτες υπέροχες στιγμές με την ομάδα μας και τους επισκέπτες, νέες γνωριμίες και ομιλίες που μας έδωσαν νέες ιδέες για τα επόμενα ψηφιακά μας βήματα.

Το περίπτερο μας έκλεψε τις εντυπώσεις με τον εντυπωσιακό σχεδιασμό του αλλά και με τα βουτυρένια popcorn που προσφέραμε. Κάθε επισκέπτης, όσο απολάμβανε το popcorn του, ενημερωνόταν για τις 360 digital marketing υπηρεσίες μας και είχε την δυνατότητα να γυρίζει το τροχό που είχαμε τοποθετήσει και να κερδίσει μοναδικά δώρα δίνοντας μας απλά τα στοιχεία επικοινωνίας του. Σκοπός του περιπτέρου μας, ήταν να χαρίσουμε σε κάθε επισκέπτη μία ξεχωριστή εμπειρία ενώ παράλληλα παρουσιάζαμε την υπηρεσία μας, 360 digital marketing plan, με έναν δημιουργικό και εντυπωσιακό τρόπο, κάτι το οποίο και καταφέραμε.

Με την συμμετοχή μας στην έκθεση, είχαμε και την χαρά να ακούσουμε ομιλίες από εκπροσώπους σημαντικών εταιρειών του χώρου όπως η Meta, η Microsoft και η Hubspot και να μάθουμε όλες τις νέες εξελίξεις και πώς μπορούμε να τις εφαρμόσουμε για τους συνεργάτες μας.

Αποκορύφωμα του διημέρου μας, ήταν η βράβευσή μας, ώς ένα από τα πιο αναπτυσσόμενα agencies στον digital χώρο. Ήταν μεγάλη μας χαρά να λάβουμε αυτό το βραβείο και μας έδωσε κίνητρο να δουλέψουμε ακόμα πιο σκληρά για να ξαναβρεθούμε και του χρόνου στην ίδια θέση. 

Αν δεν είχατε την ευκαιρία να βρεθείτε στην έκθεση αλλά θέλετε και εσείς να μάθετε, τι είναι το 360 digital marketing, και πως μπορείτε να βγείτε κερδισμένοι από αυτό επικοινωνήστε εδώ.

Related Posts