ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΥΡΜΑΝΙΔΟΥ

GRAPHIC DESIGNER

Είμαι η Κυριακή Κυρμανίδου, γραφίστρια από την Ελλάδα, με έδρα τη Θεσσαλονίκη.

Σπούδασα οικονομικά στη σχολή Εμπορίας & Διαφήμισης – Marketing του ΑΤΕΙΘ (2009-2014).
Παράλληλα παρακολούθησα σεμινάρια φωτογραφίας. Το 2014 – 2015 συνέχισα τις σπουδές στο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ
Θεσσαλονίκης με αντικείμενο την γραφιστική.

Έχω μεγάλη εργασιακή εμπειρία στη φωτογραφία και τη γραφιστική. Έχω εργαστεί σε εταιρείες όπως η TechnofilmFUJI, Studio Eleven, Studio Underground & πλέον εργάζομαι στη διαφημιστική Πυλαρινός (από το 2017), ως γραφίστρια και account manager.

Ορισμένα από τα καθήκοντά μου είναι να υποστηρίζω πελάτες όπως ο Μασούτης, Porto Carras, Macedonia Palace,
Euromedica, Χ.Α.Ν.Θ., MC CHARGERS με γραφικά όπως αφίσες, καταλόγους, περιοδικά, banners, φυλλάδια, σχεδιασμό εταιρικής ταυτότητας κ.λπ.

Χειρίζομαι άψογα τα προγράμματα της Adobe Creative Suite, Microsoft Office & SPSS. Παράλληλα ασχολούμαι με το σχέδιο και το βιολί σε ερασιτεχνικό επίπεδο.

Μου αρέσει να σχεδιάζω λογότυπα, banners, επαγγελματικές κάρτες, φυλλάδια, αφίσες, να φτιάχνω κολάζ- άλμπουμ και να επεξεργάζομαι φωτογραφιες. Μου αρέσει να δοκιμάζω διαφορετικά πράγματα και να πειραματίζομαι με διαφορετικά υλικά και τεχνικές.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΕΣ – ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΕΣ ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ

Είμαι παθιασμένη με την γραφιστική και έχω εξαιρετικές επικοινωνίακές δεξιότητες που διευκολύνουν τη συνεργασία μου με τους πελάτες. Μου αρέσει να αντιμετωπίζω νέες προκλήσεις και κατέχω οργανωτικές δεξιότητες που διασφαλίσουν την ολοκληρώση των εργασιών σε αυστηρά χρονοδιαγράμματα, με υψηλό επίπεδο ακρίβειας και προσοχής στη λεπτομέρεια.