ΝΕΑ

article 360

Ολοένα και περισσότεροι δυνητικοί τουρίστες καταφεύγουν στο διαδίκτυο για να οργανώσουν τις διακοπές τους. Αρχίζοντας από τις απλές αναζητήσεις για το ποιο μέρος θα επισκεφθούν μέχρι το να «κλείσουν» και να πληρώσουν online αεροπορικό εισιτήριο, ξενοδοχείο, αυτοκίνητο και διάφορες ψυχαγωγικές δραστηριότητες. Αυτή η τάση, σε συνδυασμό με την αυξανόμενη χρήση των smartphones και την εξοικείωση όλων των ηλικιών με τις νέες τεχνολογίες, έχουν αλλάξει δραματικά το τοπίο στον τουριστικό κλάδο,δίνοντας το δικαίωμα σε εκατομμύρια τουριστικές επιχειρήσεις να προσεγγίζουν με μεγαλύτερη ευκολία και μικρότερο κόστος από ότι στο παρελθόν το κοινό που επιθυμούν. 

Πλατφόρμες όπως το booking.com , το tripadvisor, το trivago, το airbnb κ.α. με την «πρόσβαση» στο παγκόσμιο πελατολόγιο και την ευκολία που προσφέρουν, αποτελούν πλέον τον «ιδανικό συνεργάτη» για νέες και υφιστάμενες μικρομεσαίες τουριστικές επιχειρήσεις.Στην πορεία όμως αυτή η «συνεργασία» μπορεί να μετατραπεί σε μια επικίνδυνη εξάρτηση που κρύβει πολλά ρίσκα. 

GDPR BANNER site

 

Με τον νέο Ευρωπαϊκό Κανονισμό περί Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού χαρακτήρα να έχει τεθεί σε ισχύ τα ερωτήματα είναι πάρα πολλά, με τις ενέργειες που αφορούν τις εταιρικές (και όχι μόνο) ιστοσελίδες να είναι στο επίκεντρο.

Σε αυτό το άρθρο θα προσπαθήσουμε να σας βοηθήσουμε να κατανοήσετε πως η ιστοσελίδα σας εμπλέκεται σε όλο αυτό καθώς και τα απαιτούμενα βήματα ώστε το website σας να είναι εναρμονισμένο με τον νέο κανονισμό.

facebook 3225 social 32twitter 32pinterest 32linkedin 32

 

elot

Google certifiedOK

360

android app on google play